Piese auto Sibiu

Piese de calitate, servicii de top

Un Porsche 911 este parcat într-un showroom.

Piese auto la comanda direct din service

Dacă sunteți în căutarea unor soluții personalizate, calitate înaltă și consiliere de specialitate, atunci ați ajuns la locul potrivit. Desi nu suntem un magazin online de piese auto, va asiguram ca prin XCentrum veti avea acces la orice model de piesa auto pentru autoturisme de orice marca.
Vă întrebați unde puteți găsi cele mai bune piese auto în Sibiu? Doar la service-ul autorizat X Centrum veti gasi o gama variata de produse, accesorii si piese destinate autoturismelor de la cei mai buni producatori.

Apelam cu incredere la branduri de renume

Comandam si folosim piese auto de la

  • TRW,
  • ATE,
  • LEMFORDER,
  • DAYCO,
  • INA,
  • TEXTAR,
  • LUK
Diverse sigle de frânare care încorporează tehnologia de frânare.
Sunt afișate siglele Michelin, Kumho și Dunlop.

Comandam si folosim anvelope marca

1.  MICHELIN,
2.  PIRELLI,
3.  KUMHO,
4.  DUNLOP

Service autorizat R.A.R.

Căutați întotdeauna un service auto autorizat SRL pentru a avea încredere în calitatea pieselor si in mecanicii auto care se ocupa de reparatiile auto.
Înainte de a contacta un service auto, asigurați-vă că aveți toate datele mașinii la îndemână. Astfel, consultantul va putea să vă ajute mai eficient și să vă ofere o estimare de preț mai exactă.
Un electrician care efectuează service auto într-un garaj din Sibiu.
Un mecanic care ține un laptop în fața unei mașini în timp ce este la telefon.

Accesorii si piese auto

Angajatii nostri comanda piese auto online in functie de nevoile autoturismul dumneavoastra. Aveti nevoie de piese de schimb ? Noi ne ocupam de comanda si de instalare, in timp ce clientii nostri au siguranta lucrului bine facut.
Nu facem livrare de piese auto , insa daca aveti nevoie de accesorii auto sau ceva anume va ajutam cu o comanda si puteti ridica comanda de la sediul nostru.

Alegeți piese auto la comandă prin XCentrum

Va pasa de masina dumneavoastra? Nu este nevoie sa cumparati de la un magazin piese auto deoarece un expert trebuie sa instaleze piesele. De ce sa nu comandati printr-un magazin piese auto Sibiu sau de pe un magazin de piese auto din mediul online ?
Pentru a inlocui orice piesa auto, este ideal sa apelati la un service autorizat unde mecanici auto cu experienta se vor ocupa de reparatia masinii dumneavoastra.
Apeland direct la service-ul nostru autorizat veti castiga timp si energie. Asigurati-va ca masina dumneavoastra este mereu pe maini bune. La Xcentrum gasiti oameni de incredere si foarte bine pregatiti. Folositi datele de contact afisate mai jos si veniti la service cu masina.
Un electrician care întreține un computer într-un garaj din Sibiu.

Te așteptăm să descoperi serviciile noastre la service-ul auto autorizat XCentrum in Cisnadie Sibiu.

Blog

Doi mecanici care presteaza service auto intr-un garaj din Cisnadie.
Siguranță auto

Servicii complete pentru mașina ta!

Mașina ta este un partener de nădejde în fiecare zi, purtându-te cu grijă la destinații importante. În acest context, alegerea unor servicii complete pentru mașina ta devine esențială pentru menținerea

CITESTE ARTICOL »
O femeie mecanică lucrează la o mașină într-un garaj.
Siguranță auto

3 motive să-ți duci mașina la service

Siguranța, buna funcționare și prevenirea defecțiunilor sunt doar cateva dintre motivele pentru care ar trebui să îți verifici mașina periodic. O vizită la un service auto de încredere la momentul

CITESTE ARTICOL »
Un mecanic la o benzinărie din Sibiu lucrează la o anvelopă auto.
Siguranță auto

De ce să investești într-o mașină?

Investiția într-o mașină a fost întotdeauna subiectul unor dezbateri aprinse în ceea ce privește beneficiile și costurile implicate. Pentru mulți dintre noi, o mașină nu este doar un mijloc de

CITESTE ARTICOL »
Scroll to Top