Statie ITP Cisnadie Sibiu

Reparam toate tipurile de automobile

Statie ITP Cisnadie Sibiu

Pentru a circula în siguranță pe drumurile publice, recomandăm inspectiile tehnice periodice. Echipa noastră efectuează aceste constatări auto cu cea mai mare precizie și atenție pentru siguranța ta.
Venim in intampinarea dumneavoastra cu o statie ITP autorizata R.A.R., cu sediul in Cisnadie, la doar 10 km de centrul Sibiului, parte a service-ului auto XCentrum Auto cu 1 linie pentru Inspectie Tehnica Periodica (ITP) functionala cu 2 inspectori.
Doi mecanici care lucrează la un laptop într-un garaj în timp ce prestează service.

Facem ITP pentru urmatoarele categorii de vehicule

Asigură-te că îți faci ITP-ul la timp pentru a circula în siguranță și legalitate. Suntem autorizati de catre Registrul Auto Roman (RAR) pentru efectuarea de Inspectii Tehnice Periodice (ITP) pentru tipurile de autovehicule enumerate mai jos. Daca doriti sa faceti verificarea ITP fara stat la coada si timp pierdut, noi suntem solutia ideala!

Autovehicule cu masa totala maxim autorizata de pana la 3500 kg

Autovehicule cu masa totala maxim autorizata mai mare de 3500 kg

Un mecanic auto din Sibiu care se uită la un laptop sub capota unei mașini.

De ce este important sa ai ITP-ul facut la timp

1. Ca sa fii in conformitate cu legea – ITP-ul este obligatoriu conform legii. Circulația fără un ITP valabil poate duce la amenzi semnificative și, în unele cazuri, la reținerea certificatului de înmatriculare sau a plăcuțelor de înmatriculare.
2.  Pentru siguranța ta și a celorlalți: Inspectia tehnica periodica asigură că vehiculul tău îndeplinește standardele minime de siguranță și funcționare. Astfel, minimizezi riscul de accidente cauzate de defecțiuni tehnice.

3.  Creste valoare de revânzare. Un istoric complet și actualizat al ITP-urilor poate crește valoarea de revânzare a mașinii tale.
4.  Pentru performanța optima a masinii tale. Printr-o vizita la statia ITP realizata la timp, pot fi identificate și reparate eventuale probleme ale mașinii înainte să devină serioase.

Tarife Inspectie Tehnica Periodica

Categorie Vehicul

Tarif (Lei cu TVA inclus)

Un bărbat merge cu bicicleta pe un deal din Sibiu.

SERVICE-UL AUTO XCentrum VINE ÎN ÎNTÂMPINAREA CLIENȚILOR SĂI CU O OFERTĂ SPECIALĂ: PENTRU FIECARE 4 INSPECȚII TEHNICE PERIODICE (ITP) ACHIZIȚIONATE, V-O OFERIM PE A 5-A GRATUIT!

Programari ITP la XCentrum

Pentru programari ITP ne puteti contacta la numarul de telefon: +0772 043 775, pe adresa de e-mail: office@xcentrum.ro sau folosind formularul de mai jos.

Acte necesare pentru ITP

Pentru efectuarea inspectiei trebuie sa va prezentati la statie ITP cu urmatoarele documente:
1. Cartea de Identitate a vehiculului (CIV) sau copie conform cu originalul pentru autovehiculele achizitionate in leasing;
2.  Certificatul de inmatriculare (TALON)
3.  Certificatul de agreere, numai in cazul autoturismelor TAXI si/sau SCOALA
4.  Buletinul persoanei care prezinta un vehicul la ITP
Un mecanic predă o cheie unui client pentru service-ul vehiculului.

Statie ITP Cisnadie Sibiu

Legislatie despre ITP

În conformitate cu art. III al Legii nr. 260/2017, prevederile art. 2 alin. (3) lit. b) şi art. 2 alin. (31), astfel cum au fost modificate prin lege, se aplică de la 1 ianuarie 2018; prevederile respective se referă la periodicitatea de efectuare a inspecţiei tehnice periodice (ITP) la autoturisme (autovehicule destinate transportului de persoane care au, în afara locului conducătorului, cel mult 8 locuri pe scaune):

Blog

Scroll to Top